Ny Ejendom i Syd Spanien? Til dig med friværdi i Dansk bolig, er det muligt at få afdragsfrihed i op til 30 år. Her kan du beregne på lån og faa bolig ekspert til at finde din bolig.

Kunder i kø til pensionistlån. Med høj friværdi og lav gæld kan pensionister – på trods af fremskreden alder – optage lån med 30 års afdragsfrihed og dermed lånesikre resten af livet. 

Eksempel

Danske Boligs værdi 12.000.000 kr

Lånebeløb 6.000.000 kr

Din månedlige ydelse

Ydelse fra start Månedlig ydelse uden afdrag efter skat 3.610 kr.

Veksel kurs for 6,000,000DKK = 803,047.05 EUR

1 EUR = 7.47154 DKK XE.com til at se daglig kurs

Rentetilpasningslån Frihed30 | Nordea.dk

Frihed30 Rentetilpasningslån er et realkreditlån med mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år. Lånet er med variabel rente, hvor du kender renten i 3 eller 5 år

FlexLife® – Danske Bank Sep 12, 2017FlexLife® er et meget fleksibel realkreditlån fra Realkredit Danmark til dig der vil tilpasse din boligøkonomi til dit liv – og ikke omvendt. 

Fleksibiliteten i FlexLife® hænger sammen med, hvor meget gæld du har tilbage i din bolig. Kommer den under en vis grænse, kan du ved refinansiering skrue helt ned for afdragene.

Totalkredit tilbyder lån med 30 år afdragsfrihed | Totalkredit Med F-kort+ og RenteMax+ får du mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år. … Hvis du har nok friværdi i din ejerbolig, får du masser af fleksibilitet med de nye realkreditlån fra … Totalkredit kan i særlige tilfælde bede dig om at begynde at afdrage på lånet, … Du kan få op til 30 år uden afdrag

»Vi har oplevet en stor efterspørgsel på denne her lånetype blandt vores finansielle partnere, og det er derfor, vi nu går ud med vores lån. De henvender sig især til de ældre boligejere: dem, der har sparet op hele livet, har en stor friværdi og som ikke ønsker at spare op længere, men i stedet tilrettelægge den bedst mulige pensionisttilværelse«, siger chefanalytiker i Totalkredit Jeppe Borre.

Med Totalkredit nye afdragsfrie lån kan boligejeren nøjes med at betale en månedlig ydelse efter skat på rundt regnet 500 kroner for hver lånte million. Og dermed have masser af luft i budgettet.

Stefan Katafai er din Danske ejendomsmægler paa Costa del Sol i Syd Spanien og ved hvilke byggerier man skal holde sig fra. Stefan er bosat siden 1989 i Spanien og har mange års erfaring.Negative indlånsrenter og et konsoliderende spansk ejendomsmarked kan meget vel gøre en Spansk ejendom til en god investering.

Din nye Spanske Bolig kan indbringe omkring 5% i afkast om aaret ved kort tids udlejning kan man dog opnaa endnu mere.

Det gennemsnitlige afkast på udlejning i hele Spanien ligger på 5,4 procent. Men i mange kystkommuner ligger afkastet højere.

Det viser en analyse fra ejendomsportalen Fotocasa, der er baseret på dataene om salgs- og udlejningspriser.

Udlejeren skal have ferieboligen godkendt til udlejning gennem myndighederne. Afhængig af ferieboligens beliggenhed sker det ved forskellige myndigheder. På fastlandet som eksempelvis Andalusien sker det hos turistafdelingen under regionens selvstyrende regering.

Der er flere forskellige hensigter med lovgivningen: Fælles er at skabe tryghed for lejeren – kald det forbrugerbeskyttelse – og derigennem også komme den illegale og sorte udlejning til livs. Lejeaftaler skal foreligge på spansk, prisen skal være alt inklusive og alle lejere over 16 år skal indberettes til politiet efter ankomst til ferieboligen.

Kontakt venligst stefan med dine ideer og budget.Saa faar du en liste tilsendt med passende ejendomme.

Stefan Katafai
[email protected]
+34 637 97 37 42
http://www.Agent4stars.com

https://www.instagram.com/p/B6MS3Z-o0Oa/?utm_source=ig_web_copy_link

Compare listings

Compare
Translate »